18 Eylül 2012

OKÇULUK BAŞKAN ADAYINDAN MESAJ


CELALETTİN ŞANLI 

Bu gün sabah saatlerinde Türkiye Okçuluk Federasyonu’ na ekibiyle gelerek resmen adaylığını onaylattıran, 
Celalettin ŞANLI, amacımız;
'' Türk okçuluğunu hak ettiği yere ulaştırmak, kalıcı bir sistem kurup Türkiye’ ye  okçuluk branşında ilk olimpiyat madalyasını kazandırmak, çalışana değerini vermek, 81 ilde ve ilçelerinde okçuluk sporunu başlatmak, her ile açık ve kapalı okçuluk çalışma alanları yapmak, gerekli şartları oluşan antrenör arkadaşlarımızı Spor Bakanlığımız’ da sözleşmeli antrenör olarak göreve başlatmak, her ilde çalışan okçuluk kulüplerimize ve okçuluk çalışma guruplarımıza ayrı ayrı sponsor bulmak, başarılı ve gelecek vaad eden sporcularımızı maddi manevi desteklemek, milli takıma sporcu kazandıran her antrenörümüze yapılan kamplarda sporcusuyla çalışma ve milli yarışmalara sporcusuyla katılma imkanı sağlamaktır. Bunların hepsini ve daha fazlasını yapacak güçteyiz '' dedi.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

CESARETİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİM İNŞALLAH KAZANIR TEHDİT YILDIRMA HERŞEY YAPAACAKLARDIR İÇKİ MASALARINDA OKÇULUK KURTARILMAZ DİMİ NERDE BİZİM AİLE KULUPLERİNİN FERASET SAHİBİ İDARECİLERİ OY MU VERECEKLER BİZ BUNLARLA MEMNUNUZ MU DİYECEKLER YAZIK EDİLEN ÇALIŞAN FAKAT ADAMI OLMAYAN DEĞERLERİMİZE
,NE DİYELİM İNŞALLAH TECRÜBE KAZANMIŞLARDIR

Adsız dedi ki...

Öncelikle yeni başkan adayı Celalettin ŞANLI'yı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.Çünkü Celalettin beye imza veren illeri,antrenörlerini mevcut yönetimden arayarak üstü kapalı tehdit ettiklerini öğreniyoruz.İnsanlar aday olamayacak veya istediğine oy veremeyecekmi.Bu yönetimdekiler kendilerini ne zannediyor.Sayın spor bakanımızı göreve çağırmalıyız.Tehdit ve baskıyla seçim kazanmak istiyorlar.Lütfen GEREKLİ YERLERE ULAŞIN.

Adsız dedi ki...

Celalettin beye şimdiye kadar yapılan haksızlıklar karşısında başarılı olması için dualarımızın yanında olduğunu belirtmek isterim. Sadece adaletli bir düzenin gelmesi değil, aynı zamanda işlevsel ve başarı odaklı uygulamalar getirmek istemesi de çok önemli. Özellikle sporcu-antrenör ilşkisi gibi özel bir ilişkinin, birlerinin! milli takım antrenörü olmasi için bozulmayacak olması fikri okçulukta gelişimi hızlandıracaktır. İnşallah kendisi ve ekibi bu seçimleri kazanır da Türkiye okçuluğunun üzerindeki kara bulutlar kalkar.

Adsız dedi ki...

Yıllardır bu adamlara oy verdiniz sayın delegeler ve iller bir defaya mahsus olarak farklı söylemleri olan ve kendini açık bir şekilde ifade eden adaya oy vermek çok mu zor.

Adsız dedi ki...

spor kulüplerine yardımmı ben bişey görmedim gören varsa beri gelsin herşeyimiz cebimizden kime ne veriliyor açıklayında görelim hadi şeffaflık mı lügatınız da varmı anca adamlarınıza milli forma verirsiniz koltuk sevdalıları rekor kırmışlar mix rekorumu sendika seçimi gibi olmuş adam utanır be olimpiyatta derece dahi yok siz ne iş yaparsınız miniklerde rekor katılımmı büyüdüklerinde ok atamıyorlar herhalde

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.