26 Mayıs 2008

TÜRKİYE' DE OKÇULUK SPORUNUN GELECEĞİ

- TÜRKİYE'DE OKÇULUK NASIL OLMALI? OKÇULUK SPORUNUN GELECEĞİNİ NASIL GÖRÜYORSUNUZ, SİZCE OKÇULUK SPORU' NUN GELİŞMESİ İÇİN NELER YAPILMALIDIR, ŞU ANKİ YÖNETİCİ KADROSUNDAN BEKLENTİLERİNİZ NELERDİR? GELECEK OLİMPİYATLARDA MADALYA ALMAK İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMELİYİZ ? YABANCI TEKNİK DİREKTÖRLER KONUSUNDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?...
Bu sayfayı size ayırdık; sizin görüşleriniz,önerileriniz,fikirleriniz ve yorumlarınızla bu sayfayı dolduracağız. İster mail atın ister buraya yorum yazın, tarih sırasına göre aynen yayınlayacağız. İsimlerinizi yazarsanız herkes sizide tanımış olur ama isminizi yazmadan da fikirlerinizi ve yorumlarınız iletetebilirsiniz. Okçuluk sporunun tabana yayılması, kalıcı objektif bir sistemin oluşturulması için, okçuluğun bir adım daha ileri gitmesi için öneri ve görüşlerinizi bekliyoruz.
.
- 10 Haziran 2008 tarihi itibari ile :
-
( Saçma sapan yorum yapan arkadaşların okçuluk camiasından olduğuna inanmıyorum, seviyesiz yorumları siliyorum )

12 yorum:

hamdy dedi ki...

Ben anket için yorum yazıcam,
Galiba bi ben başaralı diye oy kullandım..Herzamanki gibi milletimiz kendini kötülemekte, başka milletlere özenmekte çok başarılı.Diğer ülkelerde okçuluk nasıl bilmiyorum o yüzden yorum yapamıcam başarılıdır değildir diye ama bu kadar da insan kendi ülkesini kötüleyemez artık.
Eminim herkes doludur yeterince, simdi bi kişi federasyonu söyle boyle diye kötülese o kişiyi desteklicek şekilde onlarca yorum yazılır.
Kurtulun şu önyargılardan arkadaslar ne güzel sporumuzu yapıyoruz karısan yok bişey yok, daha ne istiyosunuz? Okçulugu sırf başarı için mi yapıyosunuz da böyle başarısızız, yetersiziz diye oy kullanıyosunuz?

Adsız dedi ki...

Birincisi Bilmiyorsan araştır öğren ondan sonra yorum yaz ikincisi kimse burada önyargı ile yorum yazmıyor yarası olan gocunur üçüncüsü kimse geyik muhabbeti olsun diye spor yapmaz herkesin bir hedefi vardır oda yaptığı işte başarılı olmaktır asıl buraya saçma sapan yorumlar yazıp sen nereye varmaya çalışıyorsun.

hamdy dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

sen sormuşsun neden olumsuz oy veriyorsunuz diye sanada cevap verilmiş ne diye gocunuyorsun demekki kimse gelinen durumdan alınan sonuçlardan gidişattan hoşnut değil bir sen hoşnutsun anlaşılan bari kimliğinide yazda madalya taksınlar sana takdir ettiğin federasyondan

hamdy dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

bu sayfaya ilk kez yazıyorum birtakım kişiler kendi egolarını tatmin içinmi yazı ekliyor buraya yoksa aralarında özel bir hesaplaşmamı var bilemiyoruz ama yukarda okuduğum yazılar hiç hoş değil burda sözüm ona bir konu üzerine yorum yazdığını sanan kişiler birbirleriyle horoz dövüşü yapacaklarına ülkemizde bu spor nasıl iyi bir çizgiye getirilir bunlar üzerine kafa yorsalar veya önerilerde bulunsalar okçuluk sporunun gelişimi adına daha makul olur diye düşünüyorum.
Saygılarımla...

Adsız dedi ki...

Arkadaş, herkes konu ile alakalı yorum yapsın başkalarına laf yetiştirmesin yoksa aynı durum tekrarlanır gider böyle sen onu dedin ben bunu derimle bu iş olmaz herkesin görüşü düşüncesi kendisini bağlar o yüzden bu ortamı şahsi kapışma arenası haline getirmeye kimsenin hakkı yok.

Adsız dedi ki...

Sayın Editör bu sayfayı okçuluk üzerine görüş ve yorumlar yapılsın diyemi koydunuz sitenize yoksa ağız dalaşı yapılsın diyemi şu sayfada yer alan yazılar hiç yakışık almıyor malesef siz sitenize yakıştırıyorsanız bişey diyemiyecem.

Adsız dedi ki...

Şu hamdymidir nedir şunu forum sayfasından atın be kardeşim kime muhalefet ediyo neyi savunuyo kime taraftarlık yapıyo bu şahıs kimliğini saklayıp illaki burdan birilerine laf atacak cevabını alıncada milleti şov yapmakla itham ediyo peki millet şov yapıyo sen ne yapıyorsun kimliğin açığa çıktığında bu kadar rahat atıp tutabilecekmisin?

Rıdvan Uzuntaş ; dedi ki...

- 27 yıldır okçuluk camiasında olan biri olarak şunu biliyorum ki; okçuluk sporu yapan insanlar mütevazi,kendini bilen,seviyeli,hoşgörülü ve durum değerlendirmesini çok iyi yapabilen kişilerdir.Buraya da objektif ve çözüm getiren yorumlar yapan kişiler gerçek okçulardır.Şunu bilinki saçma sapan ve konuyu saptırıcı yorum yapan kişiler okçuluk sporunun ileri gitmesini istemeyen ve okçu olmayı haketmeyen kimselerdir.Her ne olursa olsun okçuluk sporunun Türkiye'de bir ağırlığı ve saygınlığı vardır.Bunu bozmaya çalışanların aramızda yeri yoktur.

Adsız dedi ki...

Sayın Hocam bravo çok doğru yazmışsınız umarım bundan sonra buraya yorum yazacak kişiler laflarını iyi seçip yazarlar artık

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.