12 Mayıs 2008

Gençlik Kupası, 10-11 Mayıs 2008 - Mersin

- Mersin' de yapılan bu yarışmaya Mersin bölgesi iyi hazırlanmış organizasyon güzeldi.Mersin okçuluk il temsilcisi Aytekin bey çok gayretli çalıştılar, hatta pazar günü anneler günü nedeniyle tüm bayan sporculara gül bile dağıttılar. Konakladığımız Macit Özcan spor tesislerine hayran kaldım, her şehre lazım böyle tesis.,
- Yarışmada elle tutulur puanları sadece Makaralı (Compound) Yay Genç Erkekler kategorisindeki sporcularımız elde etti, ilk üç sporcumuz da 1310' un üzerinde puan attılar.
- Bazı hakemlerimizin acemilikleri hala bitmedi; puan yazma işlemlerinde hedefteki oklara bakmadan yazmalar gibi bazı basit hatalar hala yapılıyor,bir an önce bu tür hakem sorunlarının da bitmesini arzu ediyoruz.
-Bizim sporcularımızın bu yarışmada elde ettikleri toplam puanlarla daha önceki iki Dünya Okçuluk Şampiyonası' nda atılan toplam puanların kıyaslamasını yapalım; ona görede çalışma programımızı belirleyip hemen çalışmaya başlayalım diye düşünüyorum. Bu Dünya Şampiyonası bizim ülkemizde yapılacağından sadece organizasyonla yetinmeyip inşaallah en az dört derece alalım derim ben, bizim çocuklarımızda bu yüksek potansiyeli ve hırsı bu yarışma gördüm ama hazırlamak bize düşüyor tabi ki. Saygılar.

- 10 - 11 Mayıs 2008 Gençlik Kupası Türkiye Okçuluk Yrş. ... >>>

- 19 - 24 June 2004 Lilleshall (GBR) Yıldızlar ve Gençler Dünya Şamp. ...>>>

- 14 - 21 Oct. 2006 Merida (Mexico) Yıldızlar ve Gençler Dünya Şamp. ... >>>

Hiç yorum yok:

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.