24 Haziran 2013

17. AKDENİZ OYUNLARINDA OKÇULUK YARIŞMALARI

Bayan ve Erkek Okçuluk Takımlarımızdan madalya kazanmak için oldukça ümitli olduğumuz bu yarışmada, Millilerimiz  dereceye giremedi.
Okçuluk müsabakalarında yarı finale kadar uzanan erkek ve kadın Türk sporcular, uzatmalarda yenilerek madalya alamadı.
(24 Haziran 2013 Pazartesi - 19:30-AA)

17. Akdeniz Oyunları'nda okçuluk bireysel müsabakalarının altın madalyalarını erkeklerde İspanyol Antonio Fernandez, kadınlarda ise İtalyan sporcu Guendalina Sartori aldı.
Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Yerleşkesinde yapılan müsabakaların son gününde bireysel müsabakalar gerçekleştirildi.
Erkekler kategorisinde altın madalyayı İspanyol Antonio Fernandez, gümüş madalyayı İtalyan Michele Frangilli kazandı.
Kategorinin yarı finalinde bronz madalya için İtalyan sporcu Alberto Alfonso Zagami ile karşılaşan milli okçu Yağız Yılmaz, normal süresi 5-5 biten karşılaşmanın uzatmalarında rakibine boyun eğdi. Bu sonuçla Türk sporcu madalya şansını kaybederken, İtalyan Zagami ise bronz madalyanın sahibi oldu.
Kadınlar kategorisinin finalinde İtalyan okçu Fuendalina Sartori ile İspanyol Mirene Etxeberria Ferrer karşılaştı.
İspanyol rakibini yenen Sartori, altın madalyanın sahibi oldu. Ferrer'in gümüş madalya aldığı kategorinin bronz madalyasını ise İtalyan sporcu Natalia Valeeva aldı.
Bu arada, yarı finalde İtalyan sporcu Valeeva'nın rakibi Türk sporcu Begül Löklüoğlu'ydu. Normal süresi 5-5 beraberlikle biten karşılaşmanın uzatmalarında rakibine mağlup olan Löklüoğlu madalya şansını yitirdi.

Karşılaşmaları ve ödül törenini Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi de izledi.
-
DETAYLI  SONUÇLAR :
- Resim Kaynak: Facebook sayfaları.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok komik buyuk umutlar nbaglanmisti serdar ve goktug a keske sporcu kalsalardi nerde kim hocanin ekibi avrupada firtina gibiydik 2 yildir madalyamiz yok antrenor olmak ok atmaya benzemez biran once onlem alinmazsa daha vahim durumlara duseriz resmen bu teknik ekiple bu is yurumez

Adsız dedi ki...

Milli formayı giyen arkadaşları tek tek tebrik ediyorum. Ayrıca fotolarda çok güzel olmuş. Ancak bir an evvel federasyona Bakan bey tarafından bir el atılıp yeni bir vizyon kazandırılması gerekir, TOF'a (Türkiye Organizasyon Federasyonuna)Özür dilerim yanluş yazmışım Okçuluk federasyonuna.Özürler yanlışı da yanluş yazdığım için....

Adsız dedi ki...

Olur mu be hocam biz KİM'i günah keçisi yapıp gönderdik.....

Adsız dedi ki...

Boşuna yorum yazmayın size kulak asan yok... Senelerdir görüyoruz okçuluk federasyonunun halini sayın spor bakanıda bir el atmadı gitti şu federasyona sporcular da victoria secret modelleri gibi poz vermişler vermesine ama bir başarıları yok yazık bu ülkenin parasına bunlardan çok daha yetenekli sporcuları harcadılar bu camiada bilenler bilir.

Adsız dedi ki...

Kim Jong Ho'yu kimler istemedi? takımın başında, söyleyelim; şu an kimler varsa onlar ve yandaşları istemediler. peki neden? çünkü Kim hoca bunların kifayetsizliklerini gördü ve dümenlerine çomak sokacaktıki fırsat yakalayamadan sepetleyip gönderdiler. Aslında Kim'in gitmesi kendi açısından iyi oldu. Kalsa kariyeri bitebilirdi.

Adsız dedi ki...

hala mı kim ?kör ölür badem gözlü olur.yıllardır yiten değerlerimizi görmüyoruz da el hocanın arkasından yakmadığınız ağıt kalmadı.kalanlarıda gördüm. federasyon üç beş görev verir çoluk çocuk sevinir. varsanız toplanıp federasyon başkanıyla toplantı tertip edelim. gerisini zaten şemsiye altında konuşuyoz zaten.
amaç hizmet değil mi. şampanya içerek okçuluk kurtulmaz zaten

Adsız dedi ki...

ne oldu? beğenemedinizmi Kim Jong Ho'yu da halamı kim? diye soruyorsunuz adam gelir gelmez okçuluğun başındakilerin kifayetsizliklerini gördü ama baştakilere söz dinletemedi federasyon kim hocayı adam gibi dinlese adama yardımcı olsalardı şu anki durumda da olmazdı milli takım.

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.