25 Temmuz 2012

2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında Okçuluk

OKÇULUK BRANŞINDA OLİMPİYAT ŞAMPİYONU   OH Jin Hyek  - KOR
ARTIK, BİZ DE MADALYAMIZI GÖSTERMEK İSTİYORUZ .
( Resim Kaynak : FITA )
Olimpiyatta Okçuluk Yarışması Sonuçları. (Tıklayın...)
Haberler.(Tıklayın ...)
- RESİMLER. (Tıklayın...)
Live Scores and Commentaries  
- FTA Dünya Medya Alanı.(Tıklayın ...)                                                            Resim Kaynak : Okç.Fedr.Web
Sporcumuz Begül Löklüoğlu sıralama atışları sonunda 64 sporcu içinde 26. sırada yer aldı. Ferdi eleme tur ok atışları 30 Temmuzda başlayacak.
Sporcumuz ilk karşılaşmasını  39. sırada bitiren LE Chien-Ying (TPE) ile yapacak, Begül bu turu geçebilirse 10.sıradaki  AVITIA Mariana (MEX) ile eşleşebilir. Sporcumuz bu turuda geçebilirse 7.sıradaki CHRISTIANSEN Carina (DEN) ile karşılaşabilir. Aslında Begül' ün eşleşme turları gayet güzel, şimdiye kadar katıldığımız olimpiyat oyunlarındaki okçuluk branşında en şanslı sporcumuz diyebilirim.Sporcumuza başarılar.
BASINDAN :
- Begül'den kötü derece 
- Begül' den iyi başlangıç 
- Begül Veda Etti 
- BEGÜL'DEN BU KADAR!
Antrenörlüğünü Cumhur Yavaş' ın yaptığı sporcumuz Begül Löklüoğlu ilk karşılaşmasında elendi. 39. sıradaki LE Chien-Ying (TPE)' le yaptığı  maçı 6-0 veren sporcumuz olimpiyat oyunlarını tamamlamış oldu. Aldığımız bilgiye göre de Cumhur Yavaş katıldığı bu olimpiyatla VİP (very important person) - çok önemli insan -   olma hakkını kazanmış oldu.  
-  Milli atlet Begül Löklüoğlu, son 32 turunda Tayvanlı Le Chien-Yeng'e yenilerek Olimpiyat'a veda etti. 2000 Sydney Olimpiyat Oyunları’na altı, 2004 Atina’ya beş, 2008 Pekin’e iki sporcuyla giden Türk okçuluğunu Londra’da tek başına temsil eden Begül Löklüoğlu, ilk turda 648 puan alarak 26. sırada yer almıştı. (Kaynak : http://tr.eurosport.com/okculuk/begul-lokluoglu_sto3367694/story.shtml)
 BASINDAN :
- Hıncal Uluç ; 
* Türk sporcularının başarılı olamamasını neye bağlıyorsunuz?
''... Olacak şey değil. 1996 Atlanta'da Türkiye okçulukta takım halinde madalya adayıydı. Tüm dünyanın gösterdiği madalya adayıydı. 'Madalya alamadık' diye şaşırmıştık! Şimdi okçulukta bir kişi götürebildik.
96'dan 2012'ye geçen 16 sene içinde okçuluğumuz tepe taklak yıkılmış, yok olmuş. Niye bu hale düşmüş okçuluk?
Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı kim; Uğur Erdener. Uğur Erdener spora nereden girdi; okçuluktan. Neydi son görevi; Okçuluk Federasyonu Başkanlığı... Okçuluk Federasyonu Başkanı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin başkanı iken okçulukta biz tepe taklak gitmişiz.
Koca Türk medyasında bu çelişkiyi anlatan, gören; Uğur Erdener'e gidip; 'Uğur bey neler oluyor? Bu rezaletin sebebi nedir?' diye soran yok!
32'ye zorla girebildi bir tane kız götürdük. 1/32 finallerde de rezil oldu; 5-0 yenildi. 5 setin hepsini kaybetti. Olimpiyatta amaç kazanmak değil katılmaktır, iyi yarışmaktır. Sadece katılmak değil. İyi yarışacaksın. Bana iyi yarışanı söyleyin?... '' Kaynak İçin . ( Tıklayın ...)  http://www.fotomac.com.tr/Futbol/2012/08/02/acilis-ugruna-iki-mac-gitti     
------------------------------------------
Erkekler Yarışma Sonuçları :
Olimpiyatın favorisi  Brady Ellison (USA) ikinci turda elendi. Pekin Olimpiyat şampiyonu Ruban Viktor ( UKR) da elendi. Kürsüde Kore'li, Japon ve Çin'li okçular yer aldı. Şampiyonluk kürsüsündeki Kore' li OH Jin Hyek her halde bir olimpiyat daha olsa yine şampiyon olurdu. Performansının zirvesinde olan Koreli  Jinhyek Oh tüm antrenör ve sporcuların da takdirini topladı.




1. OH Jin Hyek - KOR
2. FURUKAWA Takaharu  - JPN
3. DAI Xiaoxiang - CHN
4. van der VEN Rick - NED
5. KIM Bubmin - KOR 
6. MOHAMAD Khairul Anuar - MAS 
7. RUBAN Viktor - UKR 
8. KUO Cheng-Wei -TPE



Resimler:http://www.london2012.com/archery/photos/latestpictures.html#men-archery-medallists-pose-victory-ceremony

Bayanlar Yarışma Sonuçları : 
Hindistan' ın genç yeteneği ve madalya umudu Deepike Kumari de elendi. Gürcü asıllı Amerikalı okçu LORIG Khatuna ilk sekize kalmayı başardı. Khatuna yarışma sonunda dördüncü oldu ama daha çok çalışıp bir sonraki olimpiyat Rio için çalışacağını söyledi, işte sporcu azmi.    
Yarı finale  iki Meksikalı bayan okçunun kalması ve birbirleriyle eşleşmesi Meksika’ ya daha şimdiden Olimpiyat gümüş madalyasını garantilemiş oldu. Bildiğim kadarıyla olimpiyat oyunlarında bayanlar ferdi okçuluk yarışmalarında Kore' den sonra yarı finale iki sporcusu kalan ikinci ülke Meksika oldu..
KI Bo Bae (KOR) – LORIG Khatuna (USA)
Roman Aida (MEX) – AVITTA Mariana (MEX)
Final atışında berebere kalan sporcuların ikiside tek ok atışında 8 puan attı, birkaç mm. ile Kore' li sporcu şampiyon oldu, bu oklar Koreli' leri neden seviyor? Meksika’ nın okçuluk teknik direktörü Kore’ li WOONG Lee iki sporcusunu olimpiyat kürsüsüne çıkarmayı başardı. Meksika' lı antrenörü kutluyoruz. Gönderdiğimiz Kore' li hocamız da Türkiye adına aynı başarıyı gösterebilirmiydi acaba ?
(Resimler : FITA)
1. KI Bo Bae -KOR
2. ROMAN Aida -MEX
3. AVITIA Mariana -MEX
4. LORIG Khatuna -USA
5. PEROVA Ksenia -RUS
6. LEE Sung Jin -KOR
7. LIONETTI Pia -ITA
8. SCHUH Berengere -FRA 


Resim : http://www.london2012.com/archery/photos/latestpictures.html#women-individual-archery-gold-silver-and-bronze-medalists-day

Bayanlar Takım Yarışmaları Sonuçları :
Kore Takımı Japonya'yı yenerek finale yükseldi. Şu sıralarda devam eden Çin-Rusya maçından sonra diğer finalist belli olacak. Bir puan farkla maçı alan Çin finalist oldu.Kore zorda olsa yine şampiyon.
Resim :FITA
1. KOR
2. CHN
3. JPN
4. RUS
5. TPE
6. USA
7. MEX
8. DEN
9. GBR
IND
ITA
UKR

Erkekler Takım Yarışmaları Sonuçları :
Pekin' de ikinci olan İtalya bu sefer Olimpiyat şampiyonu oldu. Meşhur Kore' li antrenör Kisik Lee' nin çalıştırdığı Amerika erkek takımı Kore'yi geçmeyi başardı. 

1. ITA 
2. USA 
3. KOR 
4. MEX 
5. UKR 
6. JPN 
7. CHN
8. FRA
9. GBR 
IND 
MAS 
TPE 
-------------------------------------------
BASINDAN : 
Londra Olimpiyatları yarın başlıyor
Türkiye'yi 2012 Londra Olimpiyatlarında,
MİLLİ TAKIM KAMPI
- İzmir Büyükşehir Belediyesi Şimdi de 6 Okçusuna Olimpiyat Vizesi Arıyor
Olimpik Milli Takımlarımız Londra'da.. 
2012 Londra Olimpiyat Oyunlarındaki Okçuluk Yarışmaları 27 Temmuz Cuma günü yapılacak olan sıralama atışları ile başlayacak. 30 Temmuz - 01 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan bireysel eleme atışlarının ardından, 02 - 03 Ağustos tarihlerinde Final Atışları gerçekleştirilecek. 
- Londra Olimpiyat oyunlarında Türkiye Olimpik Okçuluğunu tek başına temsil eden sporcumuz Begül Löklüoğlu, okçuluk yarışmasında başarılı olmak için ter dökecek. Röportaj.(Tıklayın...)
Resim : FITA
BASINDAN :
Londra 2012 okçuluk Google'a Konuk Oldu-
http://www.olympic.org/archery
- Video. (Tıklayın...)
- Federasyon Başkanları Kontenjana Takıldı. 
Brady Ellison, USA archery favorite, on God’s plan and ‘The Hunger Games’.
Ok Atışı Bilimsel İnceleme Videosu. (Tıklayın...)
Olympics 2012 Venue Guide : Archery at the Lord’s Cricket Ground
- Much work goes into setting order for
Archery world record yes, but blind, not 
- US archery team falls to Italy on final arrow
London 2012 Archery: India finish last in 
South Korea win gold in Archery
London Olympics: US archery hopes go wide 
Olympic archery: Deepika's loss completes  
Londra-2012 -Okçuluk kadınlar bireyselde 
Archery - Oh ends Korea's long wait for gold 
London 2012 Olympics: South Korea's Ki 
Mexico Celebrates Archery Medals
London 2012 Olympics: Oh Jin-hyek shoots 

38 yorum:

Adsız dedi ki...

başarılar dilerim kendisine

Adsız dedi ki...

Begül sana başarılar! eğer derece yaparsan etrafında yalaka ve senin üzerinden pirim kapmaya çalışacak çok insan çıkacak ama iyi bir sonuç alamazsanda seni kimse suçlayamaz bu ülkede sporculuğun ne şartlarda yapıldığını bizler çok iyi biliyoruz.

Adsız dedi ki...

BİR KİŞİ DÜŞÜNÜN.BİR DEMECİNDE MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ,DİĞERİNDE MİLLİ TAKIMLARDAN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ BİR DİĞERİNDE İLİNDEKİ SPOR KULÜBÜNÜN ANTRENÖRÜ OLARAK KONUŞUYOR.FEDERASYON BUNU İZLİYOR.BAŞKA BİR ANTRENÖR BUNLARI YAPSAYDI ACABA KAÇ YIL CEZA YERDİ VEYA BİR DAHA OKÇULUK SAHALARINA GİREBİLİRMİYDİ??????

Adsız dedi ki...

Begül'ün yanında Olimpiyat oyunlarına götürülmesi gereken kişi onu sporcu olarak kim yetiştirip bugüne getirdiyse onun hakkıdır onun sayesinde hazıra konanların değil.

Adsız dedi ki...

BÜYÜKLER MİLLİ TAKIM ANTRENÖRLERİ SERDAR ŞATIR VE VİLADEMİR Dİ.OLİMPİYATLARA BU İKİ ANTRENÖRDEN BİRİSİ GİTMESİ GEREKİRKEN,MİLLİ TAKIMLARDAN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ NASIL GİDİYOR.BUKADARI ANCAK ÜLKEMİZDE OLUR DEDİRTEN Bİ OLAY.

Adsız dedi ki...

O BİR KİŞİ KİM OLUYOR HER DEMECİN DE FARKLI OLAN

Adsız dedi ki...

BEGÜL ÜN YANINDA GİDEN İN ANTRENÖRLÜK BELGESİ VAR DİMİ TÜY YAPIŞTIRMAYI BİLİYORDUR UMARIM LAZIM OLURSA HANİ

Adsız dedi ki...

BU KIZIMIZI BU SEVİYELERE ÇIKARTAN EROL ÖKTEM-RIDVAN UZUNTAŞ-TÜLİN CAVLI-TAHİR KARATAŞ- ŞU ANDA ÇOCUKLAR İLE 50 DERECE SICAKTA YENİ BEGÜLLER YETİŞTİRİYOR. ONLARI OLİMPİYATLARA GÖTÜRECEK YENİ İDARECİLERİMİZDE SANIRIM KLİMA ALTINDA OTURUP EURO DOLAR PARİTELERİNE BAKIYORLARDIR. UMARIM BEGÜL ÇOK GÜZEL BİR DERECE İLE GELİR GÖRECEĞİZKİ ONU YETİŞTİRENLERİN ADLARI BİLE ANILMAYACAK. YANINDA VALİZİNİ TAŞIYANLAR GÖKLERE ÇIKARTILACAKLAR..

Adsız dedi ki...

Cumhur Yavaş'ı tebrik ederiz???!!! çok güzel antrenörlük ve Teknik Direktörlük örneği gösterdiğini tüm camiaya kanıtlamış oldu. Bu başarısıyla artık kendisine hazır İngiltere'de iken VIP ten ayrı sör (Sir) ünvanıda versinler tam olsun.

Adsız dedi ki...

Federasyon yönetimi ve Teknik Direktör istifa etmeli yoksa Gençlik ve Spordan sorumlu Devlet Bakanı Suat KILIÇ'a resmen bu Okçuluk federasyonuna el atması için başvuruda bulunacağız.

Adsız dedi ki...

Hadi bakalım verin bu işin hesabını kim verecekse?

Adsız dedi ki...

Federasyon Rıdvan Hocayı mahkemeye vereceğine bu başarısızlığın sebebini açıklasın. Onca Kamp yaptınız Koreli Hocayı Kültür farkı vardı bizim sporcular onu sevmedi dediniz adama istediğini yapma şansı bile vermeden sepetlediniz iyi yaptınız bravo sizlere ne oldu. Cumhur Yavaş Teknik Direktör olduda dahamı iyiye gitti Türkiyede okçuluk gördük işte sonucu Sevgili Begül, sen sakın eleştirimize alınma sen eminiz elinden geleni yaptın sana bir eleştirimiz yok biz işini yapmayanları sorumluluktan kaçanları eleştiriyoruz.

Adsız dedi ki...

İşi şansa bırakırsanız böyle olur işte!

Adsız dedi ki...

Sözün bittiği yerdeyiz arkadaşlar...

Adsız dedi ki...

Begül zoraki kota aldı. Semeresini Cumhur Yavaş topluyor. Eleştirince de kızıyorsunuz yalanmı? bu işten kim karlı çıktı herhalde Türk okçuluğu değil.

Adsız dedi ki...

Teknik Direktör'den açıklama bekliyoruz. Nasıl bir mazeret ileri sürecek bakalım.

Adsız dedi ki...

Akıllı biri nerde ne zaman geri çekilmesi gerektiğini bilir. Bizdekiler koltuğa yapıştılarmı sök sökebilirsen...

Adsız dedi ki...

Birileri zamanında adam yokluğunda bu federasyona atmış kapağı vasat bir sporculuk geçmişinden sonra antrenörlüğe soyunmuş birilerinin kayırmasıylada milli takımın başında senelerce güya antrenörlük yapmış gitmediği müsabaka gezmediği ülke kalmamış sonunda da ne olmuş bunu da siz düşünün bulun.

Adsız dedi ki...

BİŞEY YAPMALI

Adsız dedi ki...

İşte tüm ülke olarak Okçuluğun geldiği noktayı gördük sürekli geriye gidiyoruz federasyon yönetiminden bir adam çıkıpta bu başarısızlığın nedenlerini açık yüreklilikle kamuoyuna açıklayamıyor.
Hıncal ULUÇ köşesinde doğru yazmış Uğur Erdener'e bu gidişatın hesabını soran kimse yok.

Adsız dedi ki...

SESİNİZ ÇIKAR MI SEÇİM VAR ALACAĞINIZI ALDINIZ DİYE ÜSTÜNKÖRÜ SUÇLAMAMI YAPALIM BEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM MI DEMELİYİM YARIŞMADA RIDVAN HOCAYLA BİR ARADA DAHİ GÖRÜNMEK İSTEMEYENLERİN ŞİKAYET ETMEYE FEDERASYONDAN YARDIMLANANLARIN SIZLANMAYA MI HAKKI VAR ÜLKEMİN SPORUMU OKÇULUK YEDİRMEYİN KURUN BAŞKA FEDERASYON GEÇİN ORAYA AKIL İSTİYODUNUZ YA HANİ

Adsız dedi ki...

Sevgili Okçular Anladıgım kadarıyla hepiniz bir şeylerden şikayetcisiniz, ama kimse sesini çıkarıpta sorunu ortaya koyamıyor, koymaya çalışanlarda aforoz edilip bir kenara bırakılıyor, Bunun bir çok örneği zirvelerinin faydalarının en yüksek oldugu verimliğin en had safhasında iken bir çok hoca bir şekilde uzaklaştırılmışlar, Yönetimde okçuluktan anlayan iki kişi var bir hakan bey biride ünlü yönetim kurulu üyesi (Baş Teknik direktör) hakan bey ılımlı okçuluk bir adım öne çıksın gayretinde hep veren alan tarafta değil Bay yönetim kurulu üyesi ise 40 yıllık antrenörlüğü boyunca her etrafındaki insanlara ayak oyunları yaparak bügünlere gelmiş birisi, bunun en bariz örnegi daha önceden okçuluk tan uzaklaştırılan hocalar ,bu abilerimize hocalarımıza bakın, adını hatırlamadıgımız adı bile unutulmuş bizim aklımız ermediği dönem de çalışmış önce kazık yiyenlerin de burda adını hatırlamıyoruz Yönetim kurulu üyesi(Milli Tkm Sorumlusu) hoca kim bir adım öne çıktı önüne bir set çekti, bu şartlar altında kim çalışma ortamı bulabilirki en son kazık yiyenler serdar ve vladimer hoca olmadımı Olimpiyatlara kadar sorumlu olan yönetim kurulu üyesi Federasyon tarafından Londraya gönderilmedimi, ayıp olmadımı bu iki hocaya sen 1.5 yıl çalış bayan takımla kota al sonra sen degil Yönetim kurulu üyesi gitsin bunun bir açıklamsı olmaz haklı tarafıda olamaz senin sizin hakkınızı gasp etsin.
ZÜBÜKZADE misali okçuluk camiasında olupda Yönetim kurulu üyesinin Kazıgını yemeyen varmı
Bunlardan ötesinde Bu az olsun benim olsun mantıgıyla süren mantık Okçulugun kurtulması için en başta bu Zübükzadelerden kurtulmak gerekmezmi.
Degerli başkanımızı gercekden seviyoruz sadece bazı yanlışları görmeniz perdeleniyor bunun kimler tarafında yapıldıgını görmenizi istiyourz
umarız ki şekillenecek yönetimin yüzde 50 camiadan oluşur bir sürü tercube sahibi arkadaşlarımız okçuluga gönül vermiş olan kardeşlerimiz de işin içinde olur

Adsız dedi ki...

SPOR BAKANI DERHAL OLAYA EL ATMALI HER YARIŞMA KONTROL MAKSADIYLA MÜFETTİŞ GÖNDERMELİ SPORCU VE ANTRENÖRLERLE KONUŞMALI SORUNLARI YIĞINLA OLAN YERDEN BAŞARIMI

Adsız dedi ki...

Teknik Direktörlük bu kadar ucuz olmamalı şu anda bu makamı işgal eden kişi senelerce milli takımda antrenör sıfatıyla görev yaptı sorsanız kaç ülke gördün kaç müsabakaya gittin diye sayısını bile hatırlayacağını sanmıyorum eğer çok sayıda ülke görmekle çok müsabakaya gidip gelmekle tecrübeli antrenör olunuyorsa bu şahsın şimdiye kadar onlarca Dünya Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu sporcu yetiştirmiş olması gerekirdi. Peki bunca tecrübesine rağmen madalya nerede? başarı nerede ? saygınlık nerede? cevabınızı bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

Teknik Direktörün derhal görevine son verilmeli bu nasıl bir zihniyettir başarısız olunca topu başkalarının üzerine at ama başarı geldimide beleşten semeresinin üzerine yat

Adsız dedi ki...

Kaç defadır söylüyoruz bu federasyon yönetimi tümden değişmeli diye bu zihniyetle bu iş yürümüyor yürümeyecek ama millet devekuşu gibi başını kuma gömmüş gerçekleri görmüyor.

Adsız dedi ki...

Mevcut federasyona .........lık yaptınızmı sizden iyisi olmaz zaten onlarda ..............na çalışıyorlar zaten.

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar böyle boş boş konuşmakla olmuyor. o zaman herkez telefonunu açacak dilekçesini verecek ne şikayeti varsa söyleyecek şikayet sayısı arttıkça mutlaka ilgileneceklerdir. lütfen size düşen görevi yapın sadece konuşmayın okçuluğumuzu kurataralım sporcularımızın, bizim verdiğimiz emekler boşuna gitmesin bizlerin üzerinden başkalarının prim yapmasına izin vermeyelim.TEPKİMİZİ KOYALIM.

Adsız dedi ki...

HINCAL BEY GERÇEKLERİ GÖRMÜŞ ...

Adsız dedi ki...

Bakın Güreş Milli takımında iki Antrenör istifalarını verdi bakalım Okçuluk Federasyonunda kimler istifa edecek cesareti gösterecek merakla bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

Mevcut Federasyon yönetiminde bir değişim olacağı kanaatinde değiliz bunlar alışmış bu sistemde gitmeye yeni bir oluşumun önünü açmayı bırakın en ufak bir değişimi bile hazmedebileceklerini sanmam her eleştiriye kulak tıkadıklarını senelerdir hep beraber görüyoruz U.E'nin bu federasyondaki etkisi tamamen kesilmeden hiçbir şey düzelmeyecektir.

Adsız dedi ki...

Mevcut yonetim de buyuk bir ihtimalle 2 kisi disarda kalacak bunlardan biri Ustun ve gungor bey disarda kalacak gibi cunku yeni yonetimde 11 kisiye musade edeyor' eger kednilerinden kimse istifa etmeseze aynen yonetim kalacak gibi belki cumhur beye teknik direktorluk teklif edilirse kabul edip yonetimden ayrilabilir'( bu ise okculuga zarar verir disarda da icerde de olsa hocamiz isini yurutuyor bunu olimpiyatlar gitmek icin kimler uzerinden nasil bir oyun oynadigini gordukden sonra 5 milli takim sporcusu izmirden maas alip kendi hocalrinin olmasi cin zorlanmayacaklar diger milli takim hocalrini ve buyuk takimi ve olimpiyat takiminin basinda sevgili buyumuz olmayacak begulu serdar veya vladimerin gotureceginimi umuyordunuz adam koca kim ve ekibini yedi) bu isi yapip kenarda bekleyen gercek den de okculuga kat ki saglyacak arkdaslarimiz var bunlar da degerlendirilirse okculuk daha buyuk guc kazanir diye dusunuyoruz.
Bir bir baska sorun ise Antalyada bulunan sahanin yeterince kullanilmamasi orda bircok ant
renor arkadasimiz var ama ne hikmetse orada klup antrenörleri disinda kimsenin calisma icin sahayi tercih etmemeleri' Federasyon yonetimi bizce orayi degerlendirmeliler' oarnin kum gibi sporcu cocuk kaynamasi gerekir' ama uzun zamanadir antalyadan bir tek okcu yetismedi bu ordaki iki hocamizdan kaynaklanmadigini dusunuyoruz okculuk camisai sayin oktemin nasil calistigini biliyor'eger oyle bir tesisi bir baska federasyonun elinde olsa kum gibi calisanla kaynar yarismlarda gordugumuz kadar ordaki saha yonetim de kantincilik yapiyor sahanin degerledirlmesi munkunse derhal gundeme alinmali ve isi bilen isin icinden gelen antrenor ve yoneticilerle guclendirilip orasinin degerlendirilmesi gerekir bir kac arkdasimiz antalyada okculuk yapiyor ama ne hikmetse hic biri sahaya gidip calismiyor' eger erol oktem yonetiminde bir yapilandirma olursa okculuk icin en uygun iklime sahip antalyada yine sporcu patlamasi yasanacaktir'
yillarca okculuga hizmet eden arkadaslarimiz varken bir cogu emekli iken anlamadigimiz neden antalyada ki sahaya okculugun disinda birinin saha ve klube yonetici olarak getirildigi bununda irdelenmesi gerekmez mi camiada adami olanlarmi her ne sekilde olursa olsun bir sekilde degerlendiriliyor. Bunu bir baska federasyonda goremezsiniz tercubeli tum kisilerin etinden de sutunde de suyundan da yaralanip braslarina katki saglarlar bunlarinda lutfen iyice irdeleneip yeni oluasacak yonetiminde bunlari planlamasi gerekir diye dusunuyor
umariz ki olusacak her yeni yonetim kim ve kimlerden olusursa olussun okculugun yillarca cozum bekleyen ve az olsunda benim olsun mantigini ortadan kaldiracak ve okculuga yeni proje ve gerceklesecek projelerle gelmeleridir. simdiden basarilar dileriz.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım bu degerli yorumlarına yorumlarına katılmamak münkün değil ama yöetimde o kadar değişmesi gereken kişiler varken Kayseride büyük katkı saglayan üstün beyin olmayacagını dile getirmek haksızlık olur gibi çünkü ne kadar katkısını oldugunu hepimiz gördük.Oradan çıkan Dünya ve avrupa dereceli sporcularımız bunun kanıtıdır. hiç katkısı olmayanlar varken bu ismi telafuz etmek doğru değil bence son düşünülmesi gereken isim üstün bey, aksini düşünmek bile istemiyoruz , Eger yöentime girecek her kişi 20 bin tl bagışta bulunsa en azından bu işe daha çok zaman ve daha çok para harcayabilirler ama ne yazikki bugune kadar maddi olarak katkı saglayan bir yöentim kurulu üyesi çıkmadı. Yönetimde kesinlikle en az okçulugu bilen 6 arkadaşımız olmalı yani illerindeki oy miktarına göre belirlenecek yönetim biz bir olimpiyat daha madalyasız kalmamıza katkı saglayacaktır. hatır ve gönül almak için bu işin çilesini çekmeyen insanlara münkün oldugu kadar az yer verilmeli bu güne kadar kim cebinden bir kuruş katkı sağladı ki Okçuluga zaten devletin bütçesiyle işler dönuyorsa ne gerek varki okçuluk dışında agırlıklı yöetin kurulu üyelerini işin içine alıpda herkesi kucaklamakdan uzak kalalım
degerli büyüğümüz duruşuyla beyfendiliğiyle taktir toplayan Abdullah başkanımız her zaman size destegimiz sonsuzdur.
umarız voleybol fedarsyonun daki model de oldugu gibi Antalyadaki sahayı bir merkez haline getirip, tekrar çıkışımızı yakalayabiliriz, Oluştrulucak yönetime vizyon ve misyon okçuluk geçmişi olan arkadaşlarımızın olması yeni bir anlayış getirecegi gibi heyacanlar yaratır. Birlik ve dirlik içinde kimseyi incitmeden yıpratmadan kol kırılır yen içinde kalır anlayışıyla seçime kadar en iyisi çıksın diyerek hakaret etmeliyiz , kişilk haklarına saldırmadan tertemiz bir seçim olması dileğiyle seçime katılacak tüm adaylara ve yönetimlerine başarılar dileriz.

Yeni Okçular Birliği

Adsız dedi ki...

Federasyonun 3'cü olağan genel kurul listesini görünce gerçekten şaşırmadık körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı mevcut yönetim hep kendi yandaşı olduğu kişi kulüp ve temsilcileri listeye koydurmuş eğer bu liste üzerindeki isimlerle seçim yapılacaksa değişen hiçbir şey olmayacak Türk okçuluğu daha uzun yıllar olduğu yerde sayacak demektir.

Adsız dedi ki...

Olimpiyat başarısızlığı hakkında neden sorumlulardan hesap sorulmuyor Federasyon başarısız bu gün gibi ortada bunlardan hesap soracak bir merci yokmu bu ülkede bu nasıl zihniyettir adamlarda ne utanma ne sıkılma var bu nasıl bir garabettir böyle... Ne Teknik direktör istifa ediyor ne başkan bu başarısızlıkta herhalde onların hiç kabahati yok Güreş Federasyonunda bile iki antrenör delikanlı gibi verdiler istifalarını sorumluluğu üstlendiler okçulukta bakıyoruzda herkes durumdan memnun kimse bu başarısızlıktan şikayet etmiyor.

Adsız dedi ki...

Olimpikler battı Paralimpikler çıktı... Artık şu Federasyona kim el atacaksa el atsın seçimlede bu kötü gidişatın düzeleceği falan yok
aynı bozuk kadro yine Federasyon yönetimine aday bu camiaya artık taze kan lazım eldekilerle bu işin yürümediği yürümeyeceği ortada Türk Okçuluğu ileriye değil 30 yıldır sürekli geriye gidiyor.

Adsız dedi ki...

Genel Kurul Eylül ayının sonunda toplanacak başkanlık seçimi yapılacak bugün eylül'ün 10'u ama adaylar kim yeni dönem de ne gibi bir değişim yapılması düşünülüyor ne basında nede federasyonun resmi internet sitesinde bu konuda bir malumat göremiyoruz. Bu federasyonda herşey son dakkaya kadar gizli kapaklı götürülüyor anlaşılan.

Adsız dedi ki...

Mevcut yönetim gitmeli kim gelirse gelsin bu yönetimden daha acemi olamaz herhalde.

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.