1 Nisan 2012

Uluslararası 3. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması-29-31 Mart 2012, Antalya

SONUÇLAR :
3. Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Yarışması-29-31 Mart 2012, Antalya. ( Tıklayın... )
(Kaynak : Okçuluk Federasyonu Web Sayfası)












Basından:
1- Kocaeli' li Okçular Madalyayla Döndü
2- Mersinli Okçu Asena Milli Takım
3- Erzurumlu Okçular Şampiyon
4- Denizlili Okçular, Antalya'dan 2 Madalya
5- Başarılı Muğla Okçularının Ziyareti
----------------


---------------------
Okçuluk Milli Takımı, Dünya Kupası'nın 1.ayak yarışı için Çin'in Şangay kentine gidecek.
- Okçuluk Milli Takımı, Dünya Kupası'nın 1. ayak yarışı için Çin'in Şangay kentine gidecek.
Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen kupanın 1. ayak müsabakaları 10-15 Nisan tarihleri arasında Şangay'da gerçekleştirilecek. Dünya Kupası'na katılacak Klasik Yay Milli Takımı Antalya'da, Makaralı Yay Milli Takımı ise Çanakkale'de kampa girdi.
- Milli Takım Teknik Direktörü Cumhur Yavaş AA muhabirine, Şangay müsabakalarının takımın olimpiyat kotası yarışmalarına hazırlık niteliği taşıyacağını söyledi.
- Yavaş, "Şangay'dan sonra kupanın ikinci ayağı, 1-6 Mayıs tarihleri'nde Antalya'da yapılacak. Daha sonra olimpiyat kotası için Avrupa Şampiyonası ve kupanın 3. ayağı gerçekleştirilecek.Bizim asıl hedefimiz olimpiyatlara sporcu gönderebilmek. Dünya kupası müsabakası bunun için ön hazırlık olacak" dedi. Cumhur Yavaş ile birlikte antrenör Vladimer Lekveishvili, Serdar Şatır ve Emre Özdemir yönetimindeki Milli Takım, 8 Nisan Pazar günü Çin'e gidecek.
- Klasik Yay Milli Takımında Yağız Yılmaz, Sermet Çınar, Kerem Kırsever, Enes Uğurlu, Aybüke Aktuna, Damla Ergin, Natalia Nasaridze ve Begül Löklüoğlu makaralı yay takımında ise Demir Elmaağaçlı, Ali Davarcı ve Hasan Basri Hancı yer alıyor.
( Kaynak : ANKARA (Anadolu Ajansı) 05.04.2012 16:16 [3512191] )

5 yorum:

Adsız dedi ki...

MİLLİ TAKIMA SEÇMELERİ OLMADIMI BU YARIŞMA KİM GİDİYO ÇİN E HOCALARIM NERDESİNİZ BOŞUNA MI GELİYONUZ Bİ SESİMİZİ DUYAN BURASI MI VAR ARTIK ADAMMI ARAYIM FEDERASYON İÇİNDE MİLLİ FORMA TEKELLEŞTİMİ CEVAP VERİN ANTRENÖR BELGESİNİ ALIP OYUNU KULLANANLAR ONURE EDİLMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ BİR ÜLKEDE GÖLGELER BÜYÜDÜKÇE GÜNEŞ ALÇALIYOR DEMEKTİR VE BEN BUNU SPOR BAKANLIĞI İLE PAYLAŞACAM TÜM ANTRENÖRLERİN BELGELERİNİN İPTAL EDİLMESİNİ HİÇ BİŞEY YAPMADIKTAN SONRA İSTEYENE VER SEN ONU

Adsız dedi ki...

ya rıdvan hocadan yada federasyondan korkuyorlar şişşşşt kimse yokmi

Adsız dedi ki...

Bu müsabakanın puanları nerede kim ne atmış neye göre milli takım belirlenmiş yine belli değil? anlaşılan G.S.G.M'ye resmi bir yazıyla başvurup öğreneceğiz.

Adsız dedi ki...

Bu Makaralı milli takım Kampları neden hep Gelibolu'da yapılıyor? koca memlekette başka bölge yokmu bu kampların organize edilebileceği sayın Federasyon yönetimi amacınız nedir? Neden Milli takımın yarısı Antalya'da yarısı Gelibolu'da kamp yapar bunun adı resmen ayrımcılıktır. zaten senelerdir Makaralı Yay kategorisine hep dışlayıcı tavır alındı sizlerin önyargılarınız yüzünden

Adsız dedi ki...

Okçuluk'ta Türkiye'de iş yapacak tek adam tanırım oda 360 tam puan atmış tek adam bilen bilir bilmeyeninde cahilliğine veriyorum.

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.