23 Şubat 2014

Tokat' ta Okçuluk Sporunun Tanıtımı

Türkiye okçuluk federasyonu ve Tokat okçuluk il temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği okçuluk sporunun tanıtımı adlı konferans 19 şubat 2014 günü tokatta yapıldı. Konferansa okçuluk federasyonu yönetim kurulu üyesi ve eğitim kurulu başkanı Cumhur Yavaş , milli takım antrenörü Vladimir Lekveshvili ve Tokat bölgesi okçuluk antrenörü ve okçuluk il temsilcisi Davut Kaya katıldı.
Programda okçuluk sporunun tarihçesi ,okçuluk sporunun Türkiye'deki yeri ,okçuluk sporunun birey üzerindeki olumlu etkileri,okçuluk sporunun her yaşa uygun bir spor olduğu,okçuluk sporunda kullanılan malzemeler programın sonunda ok atışı yapıldı. Bugüne kadar okçuluk branşında madalya alan Tokat'lı okçulara ödül verildi.Katılımcılara plaket verilmesiyle program son buldu. 
Konferans iki ayrı yerde yapılmasına rağmen yoğun ilgi vardı. Gaziosmanpaşa üniversitesi konferans salonu ve il özel idaresi konferans salonunda yapıldı. İki ayrı yerde yaklaşık 1000 civarında katılımcı öğrenci okçuluk sporu hakkında bilgi sahibi oldu. Türkiye okçuluk federasyonu başkanı sayın Abdullah Topaloğlu ve katkılarından dolayı gençlik hizmetleri ve spor il müdür vekili Cemil Çağlar ve spor şube müdürü Ömer Besler  beyfendiye de vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. 
-

Basından : Tokat’ta okçuluğa yoğun ilgi. (Tıklayın...)








1 yorum:

Adsız dedi ki...

teşekkürler Rıdvan hocam
tokat okçuluk

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.