1 Temmuz 2012

13. AVRUPA GENÇLER / YILDIZLAR AÇIKHAVA OKÇULUK ŞAMPİYONASI, 2-7 TEMMUZ 2012, DANİMARKA

Resimhttp://www.ffoto.dk/Sports/International-competitions/EYC-2012-Tuesday-Dean-Alberga/23960533_d8Vdkt#!i=1944468086&k=85s46HS
- Ferdi elemeler sonunda millilerimiz kategorilerinde ilk üçe giremediler.Yarın takım eleme tur atışlarıyla yarışma devam edecek.
- Bu gün yapılan takım yarışlarında, millilerimiz altı kategoride sahaya çıkarak yarıştı. Takım eleme turlarında   recurve yay genç erkek takımımız 3.' ncü olurken diğer kategorilerdeki sporcularımız elenerek takım yarışmalarını tamamladılar.Şampiyona mix takım denilen, bir bayan ve bir erkek sporcudan oluşan karışık takım yarışıyla sona erecek.
- Sahaya çıkan dört mix takımımızdan üçü elenirken compound yay genç mix takım 2.' nci olmuştur.

*** SONUÇLAR. (Tıklayın...
Katılan Ülkeler ve Kategorileri. (Tıklayın...)
Yarışmanın İnternet Adresi. (Tıklayın...)

TÜRK MİLLİ TAKIMI (İDARECİLER,ANTRENÖRLER VE SPORCULAR) 2012 AVRUPA GENÇLER ŞAMP. DANİMARKA :
- Türkiye yarışmaya 2 idareci, 8 antrenör ve 20 sporcuyla katılıyor :

- OFC Ac Coach 580 Donmez Esen 
- OFC Ac Coach 2347 Cokak Nursen
- OFC Ac Coach 2346 Ediz Ozcan 
- OFC Ac Coach 2348 Karakas Tahir
- OFC Ac Coach 627 Oktem Erol
- OFC Ac Coach 1137 Ozdemir Emre
- OFC Ac Coach 2349 Ulas Yahya
- OFC Ac Coach 2350 Vatansever Ali
 - OFC Ad Delegation Offical 1161 Karaaslan Mahmut
- OFC Ad Delegation Offical 2241 Lokluoglu Behic
- RJM A Athlete 12646 Aydin Cagatay 07-12-1992
- RJM A Athlete 9045 Kirsever Kerem 19-08-1994
- RJM A Athlete 6679 Yilmaz Yagiz 14-10-1993
- RJW A Athlete 6682 Aktuna Aybuke 18-03-1994
- RJW A Athlete 6681 Tozer Ozge 12-08-1992
- RJW A Athlete 8192 Unal Zeynep Isilsu 01-05-1994
- RCM A Athlete 12651 Guneri Muhammed Bilal 20-04-1995
- RCM A Athlete 11706 Kurus Mert 01-01-1995
- RCM A Athlete 12650 Yangoz Ali Osman 11-07-1995
- RCW A Athlete 12647 Aydogmus Esen 11-07-1995
- RCW A Athlete 12652 Tuana Ugur 09-06-1997
 - RCW A Athlete 12653 Yanik Elcin 23-01-1995
- CJM A Athlete 11095 Alici Ozgurcan 02-10-1994
- CJM A Athlete 11096 Davarci Ali 23-05-1994
- CJM A Athlete 11097 Kurucan Huseyin Aykan 09-06-1994
- CJW A Athlete 12654 Coskun Ecem Cansu 31-08-1994
- CCM A Athlete 12655 Demir Cagatay 19-04-1995 
- CCM A Athlete 12657 Gurlen Cagan Ozan 19-05-1997
- CCM A Athlete 12656 Yakali Samet Can 28-09-1996
- CCW A Athlete 12658 Artiran Mine 10-08-1996
--------------------------------------------

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Hem para yok bütçe yetmiyor diyorsunuz hemde 30 kişi hiçbir önemi olmayan bir müsabakaya gidiyorsunuz madem bu kadar paranız çoktuda neden Las Vegas'taki Dünya Salon Şampiyonasına hak eden sporcuları götürmediniz? yok takım çıkmıyor yok şu olmuyor bu olmuyor bahanelerinizle o müsabakaya götürülmesi gereken sporcuları götürmediniz Danimarka'dan beklentiniz neki bu kadar kalabalık kafileyle gidiyorsunuz bunun masrafı kimin cebinden çıkıyor önemli müsabakaya hak edeni götürmeyin hiç bir özelliği olmayan bir müsabakaya cümbür cemaat gidin nasıl olsa beleş gezi baldan tatlı değil mi?

Adsız dedi ki...

Federasyon parayı bol bulmuş anlaşılan önemli işler için para harcamaktan kaçıyorlar ama 30 kişi hiç bir özelliği ve önemi olmayan bir müsabaka gitsin diye kesenin ağzını açıveriyorlar elbet bunun hesabı bir gün sorulacak.

Adsız dedi ki...

olimpiyata tek sporcuyla katılacak federasyon Danimarkada yapılacak Genç ve Yıldızlar şampiyonasına 20 sporcuyla iştirak ediyor. Bu ne perhiz ne lahana turşusu hangi yüzle hangi başarı sonucunda bu kadar kalabalık bir kafileyle müsabakaya gidiliyor.

Adsız dedi ki...

Denize düşen yılana sarılır derler ya Olimpiyata gönderecek bir takım bile çıkartamayan federasyon Danimarka'da düzenlenen Genç ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonasından medet umar hale düşmüş burda derece alsanız ne olur? almasanız ne olur? hem buraya idareci, antrenör, sporcu 30 kişilik kafileyle gidince ne olacak ona bir anlam veremedik Nasreddin hoca misali biri belki ya tutarsa şampiyon olur diyemi düşündüler acaba ne dersiniz?

Adsız dedi ki...

Türkiye'yi temsilen ;
2oo8 Olimpiyatları Okçuluk: 1 Bay 1 Bayan sporcu, 2012 Olimpiyatları Okçuluk : 1 Bayan sporcu, 2016 Olimpiyatları Okçuluk : ??????????

Not : Hiçbir Olimpiyat oyununda OKÇULUK'ta madalyamız yok bu yönetim zihniyetiyle çok uzun bir sürede olacağı yok gibi görünüyor.

Adsız dedi ki...

1 kota alındı dogru tebrik ederiz başarı ise erklerden de biri alabilseydi evet başarı denebilirdi ama malesef alamadılar neden orda tüm güçlü rakipler vardı ama bayanlarda türkiye şampiyonasından bile kolay rakipler kaldı . Beyler kesinlikle başarı degil bu neden mi bu yıl olimpik mesefa atışları olmasına ragmen bakın hiç bir yarışmada 16 ya giremedi takımlar sporcularımızda ilk 32 de nadiren oldular bu çocukların kota alabilmesi zaten münkün değildi burda sporcuların bir suçu yok onlar ne gerkiyorsa yaptılar burda bugune kadar ben Teknik direktörüm deyip ortaya çıkan varmı Milli Takımlardan sorumlu Yönetim kurulu üyesi ve Son kota alına na kadar teknikdirektör olmadıgı ama alınca teknik direktör oldugunu söyleyen hocamız Muradınıza erdiniz olimpiyatlara gimek yoluna harcadıgınız Kim Hoca ,bir çok sporcu ve antrenör, kondisyoner, beslenme uzmanları, üniversite hocalarımızı ve emeklerini harcamanızın bir diyeti olarak umarız ki sporcumuzun olimpiyat da ALTIN madalyla dönmesini saglarsınızda bu eleştirilerimiz bize bir tokat gibi geri gelir.
Genç Takımların parlak günleri vardı alla var erolhoca o parlak günler hep mimarıydı ama o günlerde meksıka danımarka almanya ispanya, yunanistan hatırlamdıgım tüm yarışmlalarda hangi hocalar vardı bir dönüp bakınca onların ne kadar başarılı oldugunu görürüz Erol hocamızın tüm çalışmasını gönülden destekliyoruz bir damla bu ekitde erol hoca hep vardı hocanın hilesi birilerini harcayım da oimpiyatlara bir kez daha gideyim diye türk okçuluguna yanlışı münkün değil olmaz art niyeti olmaz o işine bakar ama sanırım çalışma arkadaşları biraz tercübesiz erol hocam alt yapının güçlü olması için kendine çalışabileceğin tüm yetkilerin sende olacagı bir ekiple 2020 olimpiyatlarında madalya ya uzanacak eller ancak senin programından çıkar. Beğül kızımız ve tüm genç rucerve ve compauond mixed takım ve idarecilerini kutlarız

Adsız dedi ki...

BÜYÜKLER BAYA YARIŞTIKLARI İÇİN YORULDULAR YARIŞMANIN İPTAL OLMASI GAYET DOĞAL GENÇLERDEN MADALYA YAĞMURU DEVAM EDİYO BÜYÜDÜKLERİNDE KİMSE KALMADIĞI İÇİN NE VARSA ONLARDA MI VAR DA ŞAMPİYONA İPTAL OLUR HEHE TAM BİR ORTA OYUNU SAFLARI SIK TUTALIM

Adsız dedi ki...

TEKNİK OLUPTA DİREKTÖR OLAMAYAN HOCAMIZDAN AÇIKLANMAYAN DEMEÇLER BEKLİYORUM

Adsız dedi ki...

YORUM YAPMAK GÜNAH MI?

Adsız dedi ki...

Federasyon üyeleri boşa çaba harcıyorlar, kulüpleri kendi zihniyetleriyle ve bakış açılarıyla bilgilendirme uğraşları fayda vermeyecek, herkes kimin ne olduğunu artık çok iyi biliyor.Yıllardır Türk okçuluğuna zaman kaybettiren ve koltuklara okçuluk sayesinde oturanlar elbette bir gün spor kamuoyuna hesap vereceklerdir...

Adsız dedi ki...

Biz görürmüyüz acaba?

Adsız dedi ki...

Allah aşkına ne bu yorumlar.. Tek açıdan düşünüyorsunuz.. çıkarın şu at gözlüklerinizi .. neden bu kadar fazla gidilmişmiş.. genç sporcular ne olursa olsun tecrübe kazanmak zorunda ülkemizdeki yarışmalarda bu kazanılmıyor ve daha gençler yolun başındalar onların üzerinden fazla ağır konuşuyorsunuz.. ve bu yarışmanın neresi önemsiz söyleyin bana ? Avrupa şampiyonası bu ! bu televizyonda izlediğiniz euro 2012 den bir farkı yok.. olimpiyat olimpiyat diyip gidiyorsunuz . hepimizin dileğiydi dolu dizgin olimpiyatlara katılabilmek.. demekki daha çok çalışılması gerek. ve o yarışmaya neden o kadar çok antrenör götürüldü diyorsunuz.. Antrenörlerimizinde tecrübeler kazanması lazım, bence gayet güzel bir uygulama olmuş..

Adsız dedi ki...

at olmadıkki gözlüğümüz olsun insanca yaklaşım eleştiri olacak tabi haksıklıkları görünce fevri söylem içine girebiliyoruz her katagoride sporcuların yarışmaya götürülmesi işi daha öncede yapılıyordu götürenleri istifa ettirdiler adam namaz kılıyo diye milli takım kampına çağrılmıyo sonra duyuyoruzki antreman sahasınka alkol inşallah doğru değildir bir yarışmaya gelmedi diye adamı milli takıma almadılar ama kimleri seçildiğini gayet iyi biliyoruz değil mi hani kurallar vr 585 salon kim attı yahu boncuk mu var dememiz ondan kişiseleşmek tabiki yanlış ama sistemi olmayan federeyşından yaklaşım kokan yorumda gelecek tabi hocasını mahkemeye veren adamcılık olan düzelsin bunlarda fikirlerimiz değişsin siz sporcuları bodrumda ok atmaktan kurtarın yeter ki

Adsız dedi ki...

NE MUTLU 30 SENEDİR KAZANILAMAYAN TECRÜBE 1 YARIŞMADA KAZANILDI HAKKANİYET HERKESE OLMALI BELLİ BİR ZÜMREYE DEĞİL ULUSAL YARIŞMALARDA SINIFLANDIRMAYI ONA GÖRE YAPIN O ZAMAN MUTLAK İKTİDARIN MUTLU İNSANLARI

Adsız dedi ki...

ARKAAŞIMIZA BAŞARILAR DİLERİM EN İYİ NETİCEYLE DÖNMESİ UMUDUYLA

Adsız dedi ki...

"Allah aşkına ne bu yorumlar.. Tek açıdan düşünüyorsunuz.. çıkarın şu at gözlüklerinizi .." diyen arkadaş o gözlükleri sen takmışsın etrafını görmüyorsun bu bir."genç sporcular ne olursa olsun tecrübe kazanmak zorunda ülkemizdeki yarışmalarda bu kazanılmıyor ve daha gençler yolun başındalar onların üzerinden fazla ağır konuşuyorsunuz" bahsettiğin genç sporcular burada atamadıkları puanları oradamı atıyorlar sanıyorsun geriye doğru müsabaka sonuçlarını bir incele öyle konuş derim, daha dışarıda Türkiye Şampiyonalarında attıklarından daha iyi skor yapan doğru düzgün sporcu yokken sen hangi tecrübeden bahsediyorsun? eğer yurt dışında ulusal müsabalarda elde ettiği skordan daha yüksek skor çıkartabiliyorsa bahsettiğin sporcular bu tecrübe kazanmaktır bu iki, Bu yarışmanın neresi önemliymiş söyle bizde bilelim sonuçlar ortada bu üç, çok sayıda antrenörü müsabakaya götürmekle tecrübemi kazanacaklarını zannediyorsunuz? sorun bu antrenörlere bakalım ne tecrübe etmişler? Orda ondan sonra böyle fevri yorum yazarsınız.

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.