18 Kasım 2009

Ankara Elmadağ' daki Yarışma Elli Altmış Kişi Arasında Yapılsın Olsun Bitsin

'' Okçuluk Federasyonu' nun 2009
faaliyet proğramında yer alan 21-22 Kasım 2009 tarihinde Kayseri' de yapılacak
olan Salon Türkiye Kupası okçuluk yarışması 05-06 Aralık 2009 tarihinde
Ankara-Elmadağ' da yapılacaktır.'' - Kaynak : Türkiye Okç.Fedrs.



Üç yüz kişinin yarışma için bu bölgeye gelmesi beklenirken; benim kanatımca, konaklama yeri çok kısıtlı olan bir ilçede bu yarışma yapılamaz.
Hatırlı bölgelerin kalacakları yerler Kamp eğitim merkezinde hazırlanmış, diğer bölge sporcuları da hesapta bölgedeki misafirhane ve yurtlarda kalacakmış.
Kendi çabalarıyla Elmadağ' daki temiz bir misafirhanede konaklama yerini ayırtan bir bölge antrenörüne bile, o misafirhene hakemler için ayırtılacaktı neden siz yer ayırttınız diye sitem ediliyorsa, konaklama durumu vahim demektir. Helede grip vakalarının olduğu bu günlerde temiz bir konaklama yeri çok önemli.
(Bir çarede, Ankara' da konaklama yeri ayırtan bölgeler için belediyelerden otobüs istenebilir.Çünkü mesafe 40 -45 km.)

Yarışmanın burada yapılması bence koskoca Türkiye okçuluk federasyonu' na yakışmaz, yapılırsada bu acizliğin bir işaretidir. Yarışmanın başka bir mekanda daha güzel şartlarda yapılması için federasyon yetkililerini göreve davet ediyorum.
Yada; yarışma elli altmış kişi arasında yapılsın, olsun bitsin. Saygılarımla.

Rıdvan UZUNTAŞ.

-ULAŞIM : Ankara Ulus' tan Elmadağ ilçesine ulaşım araçları her 10 dk. da varmış, süre 40-45 dk. mış bilginize.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu yarışma için yıllık iznimi aldım uçak biletimi ayıttım yarışmaya iki hafta kala grip nedeniyle iptal oldu sanarsınızki veba var
tabi ekabir takımının keyfi yerinde bi devlet koltuğu düşmüş gökten zenbille
bizde tırmalayalım apartman altlarında ok atalım diye
edelim şikayet kime kim karşılayacak davulla kutlama yapan hakem zümresimi keyifler gıcır bizim değil ama bidaha yıllık izin yok uçak biletleri iptal olmuyo harcırahta alamıyoz sahi siz kimin federasyonusunuz elmadağda grip varmı

Adsız dedi ki...

Elmadağ kamp eğitim merkezinde hangi hatırlı bölgeler konaklar umurumda bile değil ama Ankara şehir merkezinden 40-45 km. mesafede küçük bir ilçede imkanlarıda kısıtlı bir yerde Türkiye Şampiyonası düzenlemek kimin fikri acaba sporcular için Kamp amaçlı olarak buradaki tesislerden faydalanılmasına bir diyeceğimiz yok ama ulusal bir yarışma için uygunluğu tartışılır.

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.