2 Temmuz 2009

2012 Olimpiyat Oyunları Hazırlık Harçlığı Alacak Okçularımız



2012 Olimpiyat Oyunları Hazırlığı İçin Harçlık Alacak Okçularımız :

Aybüke AKTUNA
Bahadır AĞDERE
Begül LÖKLÜOĞLU
Begünhan Elif ÜNSAL
Cansın AZNEVİ
Çiğdem ÖKTEM
Enes UĞURLU
Fatih BOZLAR
M.Şahin KARAÇAM
Merve ÇAKIR
Neslihan ÇAKIROĞLU
Osman ESKİCİ
Özge TÖZER
Selma KAYA
Sermet ÇINAR
Yağız YILMAZ
Yusuf ÇORBA
Yusuf Göktuğ ERGİN

-Kaynak : GSGM Sitesi.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Vaybe! listeye bakın bir tane Makaralı Branş sporcusu bile yok bildiğimiz kadarı ile 2012 Olimpiyat oyunlarında Makaralı Branşta tanıtım amaçlı yer alacak acaba Federasyon Makaralı Branş'ta sporcu götürmeyi düşünmüyor mu?

Adsız dedi ki...

ya bu yorumu yazan insan spordan ve okçuluktan ne kadar uzak bir insan... makaralı yay kategorisi 2012 deil 2016 için düşünülüyo bu 1, 2. si 2016 da da sadece gösteri amaçlı ve katılacak olan sporcuların fita tarafından belirleneceği hiçbir yarışma özelliği taşımayan bir gösteri olacak... yani bunu bilmeden burda bişe biliyomuş havalarıyla yazı yazmak çok saçma.. ayrıca site yöneticiside bunu bilmiyor olcakki her zaman filtrelediği maillerin arasına koymamaış bu yorumu... bütün sitede okçuluk hakkında herşeyi bildiğini idda eden biri için talihsiz bir hata olmuş...

Rıdvan Uzuntaş ; dedi ki...

Okçuluk hakkında bildiğim,toparlayabildiğim bilgileri ve sizden gelen bilgileri bu blog sitede paylaşmaya çalışyorum.Okçuluk hakkında Türkiye' de en geniş kapsamli bir blog site olduğunu, güncel okçuluk faaliyetlerini en kısa zamanda irdeleyip sizlerle paylaşan internet ortamındaki tek site olduğunu vede en çok ziyaret edilen okçuluk blog sitesi olduğunu biliyorum.Sizlerde bu blog siteyi bilgilerinizle desdeklerseniz çok daha geniş kapsamlı bir okçuluk sitesi olacağını ümid ediyorum.Ayrıca sizlerin düşüncelerinizi de okçuluk sevenlere ulaşabilsin diye, buraya yorum yazan herkesin yorumlarını yayınlamaya çalışıyorum(edep kuralları içinde olanları).Her şey Türkiye' de okçuluğun gelişmesi için,önerileriniz ve verdiğiniz bilgiler için sizlere teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Buraya adını belirtmeden makaralı yay kategorisinde 2012 de değilde 2016'daki olimpiyatlarda sadece gösteri amaçlı ve katılacak sporcuların FİTA tarafından belirleneceği ve yarışma özelliği olmayacağını yazan kişi bunu hangi kaynağa dayanarak buraya yazmış önce bunu bir açıklasın ikincisi bilmemek değil öğrenmemek ayıptır bu yorumu yazan şahıs kendisi çok mu daha iyi biliyormuş bu işleri acaba eğer öyle bir iddası varsa oda Nette bir site açar kim daha iyi biliyor bu işi kim bilmiyor onada sitesini takip edenler karar verir öyle isimsiz hariçten gazel okumakla haksız isnat ve suçlamayla siz çok bilmişsiniz demeyle olmaz bu işler.

Adsız dedi ki...

Makaralı Yay branşının 2016 Olimpiyatlarında gösteri amaçlı düşünüldüğünü iddaa eden şahsın Olimpiyat Komitesinde ajanımı varmış acaba böyle bir iddaada bulunabiliyor sana kim söyledi bunu birader hiç bir resmi haber kanalında dahi bu konuda bir demeç bile çıkmamışken sen kime dayanarak böyle asparagas bir iddaada bulunuyorsun. Yok benim söylediğim doğru diyorsan şu haber kaynağınıda bir açıklada bakalım doğrumusun yoksa eğrimi görelim.

Adsız dedi ki...

Bahsi geçen bu olimpiyat harçlığının tutarı nedir? bilen varmı tostmu alınır köftemi bilseydik.

Adsız dedi ki...

Bu harçlık ne kadar süreyle veriliyor hiç bir yerde bilgi yok ne meblağı belli ne şartı şurtu belli. Devlet sırrı falanmı acaba hiç bir yerde bununla ilgili açıklama yapılmıyor.

Adsız dedi ki...

ben diyeceğimi dedim zamanı gelince görürsünüz neyin doğru neyin yanlış olduğunu... bu arada bana adını yaz falan diye gaz veren arkadaş bi adını yazsın öncede sora bana sallasın.. saygılar..

Adsız dedi ki...

sana sallayanda adını yaz diyende olmadı sende anlama bozukluğu varsa biz ne yapalım iyi oku anla sonra cevap yaz madem iddanın arkasındaysan bu haberi hangi kaynaktan öğrendin onu yaz diyor o yazıda senin kim olduğun kimsenin umurunda değil merak etme.

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.