16 Nisan 2008

Okçuluk Dünya Kupası 2. Ayağı- Porec (Hırvadistan) - 15-19 Nisan 2008



World Cup Stage 2 Porec (CRO) - 15-19 April 2008

- Türkiye' den Recurve Yay kategorisinde 8 sporcunun katıldığı yarışmanın ilk gününde sporcular 70 m.'den toplam 72 ok atacaklar. Yarın eleme tur atışları yapılacak. Sporcularımıza başarılar diliyorum.
- Bu gün (16 Nisan) yapılan yarışmaların sonunda; erkeklerde Serdar Şatır ve Tunç Küçükkayalar, bayanlarda Begül Löklüoğlu ve Zekiye Keskin Şatır eleme tur atışlarına kalmayı başardı. Göktuğ Ergin,Vedat Erbay,Zehra Öktem ve Merve Çakır ilk 64 sporcu arasına giremediler. Erkek takımımız eleme turlarına 16. olarak kalırken bayan takımımız ilk 16' ya giremedi. Yarışmaya devam eden sporcularımıza başarılar.
- Malesef bu gün (17 Nisan) yapılan ferdi yarışmalarda sporcularımız ilk turda elendi. Yarın erkek takımımız ilk turda Kore takımıyla karşılaşacak.
- Kore'lilerin yarışmaya geldiği belli oldu; hem bayan hem erkek takımları toplam puanda birinci sırayı alırken, ferdi elemelerde de hem bayanlarda hem erkeklerde ilk dörde ikişer Kore'li sporcu kaldı.Darısı başımıza.
- Recurve yay erkek takımı sporcularımız ilk turda,yarışmanın favorisi olan Kore takımını bir puanla geçmeyi başardılar ama ikinci turda Fransa'ya elendiler.Bu sonuçtan sonra derece şansımız kalmadı. Daha önce dediğim gibi, önümüzdeki Avrupa Şampiyonası' nda Olimpiyat kotası için uğraş vereceğiz artık. Bu yarışmayla ilgili bir yorumda bulunmayacağım, saygılar.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynen katılıyorum Kore'liler bu dalda en iyi olduklarını her müsabakada kanıtlıyorlar bakalım ülke olarak biz nezaman bu kadar istikrarlı sporcu ve antrenörlere sahip olabileceğiz?..

Adsız dedi ki...

Domingo'daki yarışma sonuçlarından sonra burda alınan sonuçta hiç şaşırtıcı olmadı nasıl bir işse habire kaybediyoruz. Bakalım bu iş daha ne kadar böyle gidecek.

Adsız dedi ki...

Bu seferki mazeretlerinin ne olduğunu bilen var mı? varsa açıklasınlarda Türkiye olarak bilelim.

Adsız dedi ki...

Olimpiyat kotası bu gidişle hayal olacak gibi yok mu? Kurtaran!...

Adsız dedi ki...

Yeter artık ya bu takımın durumu nedir böyle problem neredeyse çözsünler artık ayıptır ya

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.