20 Ekim 2008

Türk Okçuluğuna Sahip Çıkalım

TÜRK OKÇULUĞU NE ZAMAN GERÇEK DEĞERİNİ KAZANACAK ?
ÇAĞ KAPATIP ÇAĞ AÇAN TÜRK-OSMANLI OKÇULUĞUNUN ÖZ RUHU NE ZAMAN ORTAYA ÇIKACAK ?
ATATÜRK' ÜMÜZÜN TÜRK SPORUNA VERDİĞİ ÖNEMİ NE ZAMAN İDRAK EDECEĞİZ ?
ÖZ BE ÖZ KENDİ SPORUMUZ, ATA SPORUMUZ, TÜRKÜN SPORU OLAN OKÇULUĞA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM HERKESİ.
ÇOCUKLARIMIZ BİZİM KÜLTÜRÜMÜZLE YETİŞSİN; GERÇEK OKÇULUĞUMUZU ARAŞTIRALIM, SİSTEMİMİZİ KURALIM. VATANINI MİLLETİNİ SEVEN, VATANINA SAHİP ÇIKAN OKÇU NESİLLER YETİŞTİRELİM.
TÜRK OKÇULUĞUNU KURTARMAK İÇİN DEVLETİMİZİ DAVET EDİYORUM. CUMHURBAŞKANIMIZI, BAŞBAKANIMIZI, DEVLET BAKANIMIZI VE TÜM YETKİLİLERİ DAVET EDİYORUM; NE OLUR ŞU GÜZİDE SPORUMUZU, OKÇULUĞUMUZU YEŞERTELİM. BAŞARILI OLMAK İÇİN GEREKLİ HER ŞEY BİZİM KANIMIZDA VAR ZATEN, SADECE BİRAZ İLGİ BEKLİYORUZ.
- Yukarıda yazdıklarımı okuyanlar da diyecek ki ; bu adam neden bunları yazıyor ki? Biz TV'de görüyoruz okçuluk yarışmaları beş yıldızlı otellerde ,tatil köylerinde yapılıyor;okçuluk federasyon genel kurulu Hilton da yapılıyor, FITA(Uluslararası Okçuluk Federasyonu) başkanı bile Türk.Başarısız bir dönem geçiren okçuluk federasyonunun genel kurulunda bile katılan üyelerin yüzde doksanından daha fazlası aynı yönetimi tekrar seçiyor, herkes bu durumdan memnun.Ve de okçuluk çok iyi durumda, niye yardım istiyorsun, neden çırpınıyorsun? Yada sen saçmalıyorsun !
- Ama gerçek öyle değil, çünkü yapılan iş ortada, nerede başarı. Ainesı iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu yönetim için oy veren 143 kişi de bu dönemdeki yapılan tüm çalışmalardan sorumludur , bu 143 kişi okçuluğun gelişmesi için yönetimle birlikte çalışmak zorundadır.
- GERÇEK ANLAMDA KALICI BAŞARILAR GELMEDİKÇE BUNLARIN HEPSİ BİR VİTRİNDİR, GÖZ BOYAMADIR ! UMARIM BU DÖNEMDE TÜRK OKÇULUĞUNDA BİLİMSEL VE KALICI HAMLELER YAPILIR.
- TÜRK MİLLETİ ; BİR ÇOK ALANDA OLDUĞU GİBİ BU KONUDA DA HESAP SORACAKTIR. ARTIK BU SON ŞANS.

Hiç yorum yok:

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.