9 Ağustos 2014

OKÇULUK DÜNYA KUPASI 4.AYAĞI , WROCLAW-POLONYA, 05-10 AĞUSTOS 2104

5-10 August 2014, Archery World Cup Stage 4, Wroclaw (POL)
RESİMLER ( Tıklayın...)


Makaralı Yay sporcularımızdan Ecem Cansu Coşkun final atışı yapacak, sporcumuza başarılar.
Turkey’s Cansu COSKUN shocks Sara LOPEZ, wins individual gold in Poland.

Geçen yıl son anda takımdan çıkarıldığı için Türkiye' de düzenlenen 47. Açıkava  Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda yarışamayan sporcumuz Ecem Cansu Coşkun bu sefer hiç kimseye şans vermedi. Dünya Kupası Final maçında COL ' lı sporcu Sara Lopez' i de beraberlik atışında  tek okta 10 tam puan atarak yenmeyi başardı.
Genç sporcumuz Polonya' da ki  Okçuluk Dünya Kupası' nın 4. ayağında şampiyon olarak ülkemize ilk defa bir Dünya Kupası' nda birincilik kazandırmayı başardı.
Tarihe geçen sporcumuzu candan kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.   
Dünya Okçuluk Kupası 4. Ayak Yarışları' nda milli sporcu Ecem Cansu Coşkun, Dünya' nın en iyi sporcularını eze eze yenerek altın madalya kazandı.)

Polonya'nın Wroclaw kentinde yapılan Dünya Okçuluk Kupası 4. Ayak Yarışları'nda yarışan milli sporcu Ecem Cansu Coşkun, çeyrek finalde ABD'li ünlü sporcu Crystal Gauvin'i 147-143, yarı finalde de Rus' ların meşhur okçusu Albina Loginova'yı 148-145 yenerek adını finale yazdırdı. 
Milli sporcu; final mücadelesinde ise makaralı yayın yeni yıldızı ve maçın favorisi gösterilen Kolombiya'lı Sara Lopez'le karşılaştı. 143-143 eşitlikle tamamlananan mücadelede rakibini tie break'te (tek ok atşında) okunu merkeze atarak, rakibini 10-9 yenen Coşkun, altın madalyanın sahibi oldu. 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

neden takımdan çıkarıldı ki?

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.