15 Nisan 2008

OKÇULUK; DÜNYA ŞAMPİYONASI ANTALYA'DA YAPILACAK

OKÇULUK ; DÜNYA ŞAMPİYONASI ANTALYA'DA YAPILACAK
Hindistan'da yapılması planlanan 10. Gençler ve 4. Minikler Dünya Şampiyonası, Antalya'ya alındı.
Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, yaptığı açıklamada, FITA'nın 2008 faaliyet programında yer alan ve daha önce Hindistan'ın Yeni Delhi kentinde 13-19 Ekim tarihleri arasında yapılması öngörülen şampiyonanın, Türkiye'ye alındığını kaydetti.
Şampiyonanın, Antalya'daki okçuluk tesislerinde 6-12 Ekim tarihleri arasında yapılacağını belirten Topaloğlu, ''Dünya Şampiyonası'nı Türkiye'ye aldık. Bu Türk okçuluğu açısından önemli bir gelişmedir. Genç ve minik sporcular açısından şampiyona daha da önem kazanmaktadır'' dedi.Abdullah Topaloğlu, Avrupa Okçuluk Birliği (EMAU) kongresinin, 11-13 Mayıs tarihleri arasında Fransa'nın Vittel kentinde yapılacağını ifade etti. Topaloğlu, federasyon başkanvekili Kahraman Bagatır'ın, kongrede yönetim kurulu üyeliği için aday olduğunu da belirtti. ( 08.04.2008 - Kaynak : GSGM sitesi )


-Bu arada Porec' te Dünya Kupası'nın ikinci ayağı bu gün başalıyor. 15-19 Nisan 2008 tarihleri arasındaki yarışma'ya bu sefer Kore ve Çin gibi Dünya'nın en güçlü okçuluk ekipleri de katılıyor. Yarışmaya şu ana kadar 360 sporcunun üstünde katılım olduğu belirtiliyor. Gelişmeleri bloğumdan takip edebilirsiniz.

2 yorum:

hamdy dedi ki...

Hepimize hayırlı ugurlu olsun (:

Adsız dedi ki...

oldu onun için... Bak bakalım sonuçları beğenecekmisin.

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.