30 Haziran 2007

Gençler ve Yıldızlar Avrupa Şampiyonası -Portekiz,2007-

GENÇ OKÇULARIMIZIN BÜYÜK BAŞARISI :



Göhhan Ateş : Makaralı Yay Avrupa Gençler Şampiyonu.

Enes Uğurlu : Klasik Yay Avrupa Gençler 2.'si .

- XI. Avrupa Açıkhava Gençler ve Yıldızlar Okçuluk Şampiyonası, 26-30 Haziran 2007 tarihlerinde Portekiz'de yapıldı.


- Şampiyonada makaralı yay dalında Gökhan ATEŞ Gençler Avrupa Şampiyonu olurken, klasik yay dalında da Enes UĞURLU Gençler Avrupa 2.’si oldu.
-Klasik yay dalında Özlem Kılıçaslan genç bayanlar Avrupa 5.'si , makaralı yay dalında Şükran Öç genç bayanlar Avrupa 6.'sı olma başarısını gösterdiler...
- Ben buradan okçuluk federasyonu başkanı Sayın Abdullah Topaloğlu’nu kutluyorum, makaralı yay kategorisine de önem verip genç antrenörlere milli takımda görev verdiği için.Bu genç antrenörlerin başında makaralı yay erkekler milli takım antrenörü Ayhan Uzuntaş geliyor.Uzuntaş bir yıldır kamplarda genç okçularla çalışıyordu ve Gökhan Ateş bu çalışmaların sonunda Avrupa Şampiyonu oldu.

- Kayseri bölgesi antrenörü ve aynı zamanda klasik yay gençler milli takım antrenörü İzzet Tekeli'yide çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Sayın Tekeli , Kayseri'de bir çok okçuluk kulübünün kurulmasında , Gökhan Ateş gibi bir çok iyi sporcunun yetişmesinde ve istihdamı konusunda çok çalışmaktadır.
- Enes Uğurlu son iki yıldır istikrarlı bir çıkış sürdürdü ve kılpayı Avrupa şampiyonluğunu kaçırarak 2.'nci oldu. Edirne Okçuluk İl Temsilcisi Sayın İhsan Gemalmaz’ı kutluyorum gerçekten özverili çalışıyor ve Enes Uğurlu gibi bir çok iyi sporcular yetiştiriyor.
-Makaralı yay genç bayanlar milli takım antrenörü Gülüşen Güler Balcı'yıda tebrik ediyorum, milli takım antrenörü olarak ilk yurtdışı yarışması olmasına rağmen, sporcuları iyi motive edip makaralı yay kategorisindeki sporcularımızın yarışmada başarılı olmasında önemli etken olmuştur.Daha önceki yarışmalarda elde ettiğimiz başarılarımız bayanlarda ve takımlarda olurken,bu yarışmada erkeklerde ferdi dereceler geldi. Avrupayı fetheden bu iki genç kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye'de okçuluk sporunun gelişmekte olduğunu ve Türkiye'de istikrarlı genç sporcuların olduğunu herkese göstermiş oldular.

Yarışmaya Katılan Türk Okçuluk Kafilesi:

İdareci : Hakan Çakıroğlu.

Antrenörler : Erol Öktem,Gülüşen Güler Balcı ve İzzet Tekeli .

Sporcular :

Makaralı Yay Sporcuları : Gökhan Ateş,Demir Elmaağaçlı,Melih Tunç,Şükran Öç,Canan Arıkan,Yıldız Yeter.

Klasik Yay Sporcuları : Servet Çınar ,Yusuf Çorba,Fatih Bozlar,Begünhan Uysal,Enes Uğurlu,Berkin Özkaya,Burak Beydi,Büşra Saygın,Özlem Kılıçaslan,Ümmühan Dursun .

1 yorum:

Adsız dedi ki...

thanks for this tips

“Archery is a good mental sport. It teaches you a lot discipline”

Okçuluk faydalı bir zihinsel spordur. Bize bir çok displin kazandırır.